Valutaer:
 
0      Indkøbskurv

Forsendelse & Sporing

Shipping Method

Vi bruger en række forskellige luftfartsselskaber. Afhængig af din ordremængde og leveringsadresse. Lover dig for sikker skibsfart og rigtige poster. Heriblandt:. FedEx, UPS og DHL

Shipping Time

Generelt vil det tage 4-6 arbejdsdage til at levere til din dør.

Tracking

Træt af at gætte, når din ordre vil nå frem? Vi sender dig tracking information, når din ordre er blevet afsendt, så du er i stand til at kontrollere om sine fremskridt. Det er forbrugerens ansvar at sikre korrekt forsendelse / levering detaljer leveres via det online betalingssystem. Vores firma er ikke ansvarlig for genoverførsel ordrer på vores bekostning, hvis forkerte oplysninger findes.

Er min bestilling blevet afsendt endnu?

Når din ordre er blevet afsendt, vil vi normalt sende dig en afsendelse meddelelse med tracking nummer via e-mail. Alternativt kan du logge på din konto på vores hjemmeside, derefter hente tracking nummer for detaljer

Vil jeg blive opkrævet told og importafgifter?

Nej, vi ikke tilføje skatter, moms eller andre skjulte gebyrer. Du betaler os, hvad du ser på fakturaen, dvs varer subtotaler + shipping cost (omfatter ikke afgifter). Du kan finde ud af så meget som du kan om din importafgifter i dit eget land, før du køber varen. Du er nødt til at betale for importafgifter i tilfælde, der fandt sted for visse varer, eller du kan venligst give os nogle forslag om det, vi lover at gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Der mangler en vare fra min ordre eller modtage en forkert vare.

Hvis du har fundet der mangler noget i din ordre eller modtaget en forkert vare, bedes du kontakte vores kundeservice på kundeservice . Vi vil arrangere en re-levering af din ordre, så så snart vi kan.

Hvordan ser din leveringsservice arbejde?

Vi forstår, hvor vigtigt det er at modtage din ordre, når du forventer dem. I dette tilfælde bruger vi sikker og hurtig shipping metoder til at levere din ordre. Vi foreslår, at du har dine varer leveret til en arbejdsadresse snarere end en adresse som vores kurerer kun levere mellem 9:00 til 05:00, da det er signatur ved modtagelse.

Hvad hvis jeg ikke er hjemme, når du levere?

Leveringer foretages via vores kontraherede kurerer. Vores kurerer er signatur-baseret og kræver nogen til at være til stede ved levering. Hvis du ikke er til rådighed, vil et kontaktkort stå, og du kan sørge for en passende leveringstid på din snarest belejligt.

Copyright © 2020 Billige UGG Sneakers, Støvler, Flip Flops, og Mere, til Salg Online All rights reserved